Wednesday, December 1, 2010

secret whispers...

 ....and I wonder what is he saying? ;)

Today is the first day of December! Sometimes I can't believe how fast time flies! Winter is here...snow is on the way....and it's time to get ready for Christmas!

I will have a surprise announcement to make next week...so stay tuned for that! :)

Hope you are all keeping warm! See you soon dear blog friends!

4 comments:

  1. Great. I wanna know what he's saying too :D
    I love her expression, she looks like she's about to smile or she's trying not to laugh, a hidden smile a bit like Mona Lisa.
    see you :)

    ReplyDelete
  2. Szia! Tudod, itt szeretném az időt megállítani.Szép a karácsonyváró időszak, és akkor a legszebb, amikor december eleje van.Még sok van az ünnepig, ki lehet élvezni.Utána olyan gyorsan elmúlik maga az ünnep. Mint láttad minden csupa hó nálunk, nagyon hideg van, korai sötétedésben égnek a gyertyáim.
    Hogy mit mond a holló, varjú? (Milyen madárnak szántad?)
    Éppen ez a lényeg, hogy nyitott a kérdés, ugye? Mindnyájunk számára vannak mondatok, melyeket hallani szeretnénk. Kérdéseinkre a válaszokat. Lány arcán mosoly....Szerintem szerelemről szól a mondat.Elgondolkodó is az arckifejezés. Lehet, hogy mégsem? Vagy a szerelem is gondolkodtat? Jó így találgatni.
    Te is öltözz melegen, és számolj be arról, ha leesik a hó.:-)

    ReplyDelete
  3. Love it Katalin! The expressions are great. I really like the pieces you've done in this style. Very unique and old-world feeling, yet modern. Cool!

    ReplyDelete
  4. Oh how wonderful to read your nice comments! Thank you so much!
    Ana, your comparison made me smile :)

    Eva, nagyon koszonom kedves szavaid! Nagyon meghatottak.
    A madarat hollonak szantam de persze nem torekszem elethu abrazolasra igy akarmilyen madar is lehet, rabizom a nezore, es igen a kerdes is nyitott. Jo volt olvasni a talalgatasaid...mosolyt csalt az arcomra.Pont erre torekszem festmenyeimmel...felkelteni a nezok fantaziajat. :)

    Kim, I really appreciate your words..they're encouraging me to do more work in this style...thank you! I really enjoyed painting these..so more to come! ;)

    ReplyDelete

Thank you for your kind feedback, it is much appreciated! :)